Word lid!

G.S.K.V. De Parabool is dé studentenkorfbalvereniging van Groningen en tevens de hoogstspelende studentenclub in Nederland. Bij De Parabool staan zowel sportieve prestaties als gezelligheid centraal. Het eerste team speelt zowel op het veld als in de zaal in de tweede klasse en met zeven competitieteams is de vereniging vertegenwoordigd op vrijwel alle niveaus. Naast het spelen van fanatiek korfbal worden er gedurende het hele jaar vele activiteiten georganiseerd. Voorbeelden van deze activiteiten zijn de maandelijkse borrels in Café Jut en Jul, liftwedstrijd, themafeestjes en Paraweekend!

Bij G.S.K.V. De Parabool kun je spelend lid of trainingslid worden:

Spelend lid: Als spelend lid train je tweemaal per week en speel je competitie op zaterdag (lidmaatschapskosten: € 145,- per jaar).
Trainingslid: Als trainingslid kun je (vrijblijvend) trainen op maandag- en woensdagavond, competitie blijven spelen bij je huidige vereniging en daarnaast meedoen aan alle overige activiteiten van De Parabool! (lidmaatschapskosten: € 50,- per jaar)

Contributie 2020-2021: €/ jaar
Spelend lid € 145
Trainingslid € 50

Let op: Als lid van De Parabool moet je in het bezit zijn van een ACLO-kaart. Deze is aan te schaffen bij de balie van het sportcentrum of via de site van de ACLO. Op de ACLO-site kun je hier meer informatie over vinden (http://www.aclosport.nl/).

Voor de trainingsleden is er speciaal een trainingsledencommissie. Deze commissie organiseert activiteiten voor de trainingsleden waardoor zij elkaar beter kunnen leren kennen en daardoor makkelijker aansluiting vinden bij de spelende leden van de vereniging.

Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen tijdens onze trainingen, klik hier om naar de actuele trainingstijden te gaan.

Voor meer informatie en/of aanmelden druk je op onderstaande knop of kun je mailen/bellen naar de volgende persoon:

Franka van Luijk
secretaris@parabool.com
06 – 42532238

Wil je graag een keer vrijblijvend meetrainen, dan kan dat natuurlijk ook.

We hopen je snel te zien bij De Parabool!

Neem contact op