De verantwoordelijkheid van de trainingsledencommissie is de trainingsleden voorzien van een leuke tijd bij de parabool en ze actief te betrekken bij de vereniging. In dit bericht zullen hoe wij wat meer vertellen over de TLcie.

Dit jaar bestaat de TLcie uit een team van 5 trainingsleden en 2 spelende leden. Onze voorzitter Wesley Seubring, leidt de vergadering en probeert wat van zijn korfbal kennis over te dragen met de trainingen van de trainingsleden.

Inge Hooch Antink (A.k.a. Judith) is onze secretaris en zorgt ervoor dat de vergaderingen worden vastgelegd en heeft een altijd een overzicht van de opgaven voor de activiteiten. Ze is ook een expert in diëten en erwtensoep, was ideaal met al onze allergieën in de commissie.

Jannina Jonkers is de vrouw van het geld en heeft als penningmeester het overzicht over het budget van de commissie. Ze weet de rust binnen de commissie te bewaren met het sturen schattige katten foto’s en filmpjes.

Voor de promotie van al onze geweldige activiteiten hebben wij niemand minder dan Mira Siderius, haar enthousiaste communicatie zorgde altijd voor goede opkomsten bij de activiteiten. Tevens is Mira het meesterbrein achter het verhaal van de murder mystery, wees gewaarschuwd.

Evert-Jan Hekman is algemeen lid en naam de verantwoordelijkheid voor het reserveren van de leuke activiteiten. Verder had hij de eerste weken nog stage thuisthuis, waardoor wij als commissie alvast gewend raakte aan online vergaderen.

Ilse Peringa was hoofdhyperbool en heeft de organisatie van de eerste hyperbool goed aangepakt en een leuke gezellige avond dat weten neer te zetten voor de trainingsleden.

Stella van Bergen het nieuwste lid van de TLcie, heeft in haar korte tijd bij ons al een hoop gezelligheid en creativiteit weten toe te voegen aan de commissie.

 

Wat doet de TLCIe:

Wij houden ons bezig met het betrekken van trainingsleden bij de vereniging, dit doen we door het organiseren van trainingen samen met de trainers, het ontvangen we nieuwe leden en betrekken bij de groep, maandelijkse activiteiten, hyperbool en een gezamenlijk activiteit met de spelende en trainingsleden. Een leuk voordeel van de TLcie dan je op het bestuur na de meeste activiteiten kan doen bij de vereniging.

Afgelopen jaar hebben we verschillende activiteiten georganiseerd, om wat hoogtepunten te noemen: Bikingdinner, Spelletjes avond, Bowlen, Online murder mystery.

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.