Toernooicommissie

‘ToeCie’ staat voor toernooicommissie. Je raadt het al: wij zijn als commissie verantwoordelijk voor alles wat met toernooien te maken heeft. In dit bericht zullen we kort onze commissie voorstellen en vertellen wat ons vooral bezighoudt.

Eerst een kort voorstelrondje! Onze commissie bestaat uit 5 vrouwen, het is dus geen verrassing dat onze vergaderingen nog wel eens veranderen in een kletsuurtje.

Maar gelukkig hebben we dan de voorzitter van de ToeCie, Mirthe Hoek, die zich op een gegeven moment realiseert dat er nog belangrijke dingen besproken moeten worden en er weer voor zorgt dat er enigszins orde is.

Ze was niks zonder de secretaris van de ToeCie, Vera Huitema. Vera notuleert als de beste en is daarnaast verantwoordelijk voor al het mailcontact. Ze registreert de opgaves en zorgt ervoor dat er niks over het hoofd wordt gezien.

Minstens zo belangrijk is onze penningmeester, Kyara Wolfswinkel. Ze houdt alle uitgaves goed in de gaten om ervoor te zorgen dat alles binnen budget blijft. Ze is ook verantwoordelijk voor de begroting van het ISKT.

Kirsten Gosse is het creatieve brein van de commissie. Posters ontwerpen, programmaboekjes aankleden en aantrekkelijke promotieberichtjes schrijven; ze maakt er altijd wat moois van!

En tot slot Marleen Bruin. Ze is tijdens het organiseren van het ISKT onze powervrouw geweest die aanwezig was bij alle meetings en heeft onderhandeld voor de beste deals. Daarnaast heeft ze echt de perfecte stem om dingen tijdens toernooien om te roepen, een heel bijzonder talent!

Wat ons bezighoudt? Een van onze belangrijkste taken is het organiseren van het ISKT, het International Student Korfball Tournament. Voor dit toernooi reizen studentenkorfbalverenigingen uit het hele land af naar het Hoge Noorden om met elkaar te feesten en daarna tegen elkaar te strijden. Het toernooi bestaat namelijk uit twee delen: een knalfuif op zaterdag en een (brak, maar gezellig) korfbaltoernooi op zondag. Voor dit lustrumjaar hebben wij het ISKT tijdelijk de naam het ‘de Parabool lust rum toernooi’ gegeven, met als thema: ‘Kapers op de kust, gasten met goudkoorts en casanova’s op jacht: welke schat verover jij vannacht?’. En met outfits als haaien, een piratenzender, piratenschepen en schatkaarten was er ook dit jaar zeker geen gebrek aan originaliteit!

Naast het organiseren van het ISKT is onze commissie ook erg enthousiast bezig geweest met het organiseren van interne toernooien. Een beerpongtoernooi stond als eerste op ons lijstje (hoe kan het ook anders). Het Ho Ho Ho Mixtoernooi, een toernooi met zo’n 80 deelnemers, was ook een groot succes. De komende tijd zullen wij ons weer bezig houden met het organiseren van leuke interne toernooien, want de Parabool heeft het naar onze mening nog niet druk genoeg met alle andere activiteiten 😉

No Replies to "Toernooicommissie"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.