De promotiecommissie is verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van De Parabool op verschillende manieren. Allereerst verzorgt de Promocie het algehele Social Media Beleid. De Facebook en de Insta worden bijgehouden en de website is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zorgt de Promocie ook dat de thuisspeeldagen zo paars mogelijk aangekleed zijn, voorziet de hongerige paarse leden op zo’n thuisspeeldag van een snack en zorgt zo af en toe eens voor vertier door een activiteit te organiseren. Naast dat de thuisspeeldagen zo paars mogelijk worden aangekleed, zorgt de Promocie er ook voor dat alle leden er in ‘Paraboolstijl’ bij lopen door de Parabool kledinglijn te verzorgen en Paragoodies te verkopen. 

Een nog heel belangrijk onderdeel van deze commissie is naast het organiseren van activiteiten op thuisspeeldagen, een ouderdag en een familiedag is het vertegenwoordigen van De Parabool op de KEI-week!

Dit jaar worden deze taken volbracht door zes creatieve breinen. Allereerst Sandra, een meester in het organiseren van gestructureerde brainstormsessies en tevens de ontwerper van onze huisstijl. Verder is Sandra fan van planningen en tabellen, wat ook goed van pas komt bij haar taak als penningmeester. 

Dan hebben we Sven, de enige man in deze commissie. Sven weet de dames in de commissie iedere vergadering weer even in te palmen door knuffels tevoorschijn te toveren. Zo is ook de promotiecommissie mascotte ‘Patrick’ ontstaan. Sven is de websitebouwer van de Promocie en onze persoonlijke spellingchecker. 

De promotiecommissie heeft later in het jaar versterking gekregen. Namelijk door Robien, onze reislustige vliegende keep. Robien kon haar ei niet helemaal kwijt bij de evenementencommissie door ‘Ome Cor’ en zorgt daarom sinds kort voor extra enthousiaste input bij de Promocie. 

Mirthe is onze cameravrouw. Alhoewel je dit niet perse zou zeggen door haar technische probleempjes tijdens vergaderingen en soms ietwat chaotische karakter waardoor ze zelfs op de wc belandt, is ze erg handig in het bewerken van foto’s en video’s. Daarom is Mirthe samen met Sandra verantwoordelijk voor de Social Media.

Een onmisbaar persoon binnen de commissie is onze secretaris. Nienke is dit jaar onze snelle notulist, die af en toe eens een grapje in de notulen verwerkt. Ook is ze binnen de commissie de beste tostibakker.

Dan tenslotte Annemarij die dit jaar de functie voorzitter vervult. Dus degene die de boel aanstuurt en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Annemarij staat er om bekend dat ze altijd te laat is, behalve voor de vergaderingen natuurlijk. 

Al met al is de promotiecommissie een commissie waarbij creativiteit centraal staat. Benieuwd, tips of ideeën? Stuur gerust een berichtje!