De KantineCommissie is dit jaar een nieuwe commissie binnen de Parabool die is opgericht om alle zaken rondom de nieuwe kantine te regelen. De commissie bestaat uit vier leden en werkt samen met de tapploeg, leden die op trainingsavonden en wedstrijddagen helpen de bar draaiende te houden. 

Als eerste hebben we Hertog Jan, die ervoor zorgt dat het (Grolsch) bier bij de leden komt. Jan is verantwoordelijk voor het inplannen van de tapploeg en andere zaken rondom het tappen.

Dan hebben we Prinses Jorien, die er voor zorgt dat alle leden genoeg te drinken en te eten hebben na een zware training of wedstrijd. Jorien is namelijk verantwoordelijk voor de voorraad in de kantine. 

Vervolgens hebben we Markies Milan, die er samen met Jorien voor zorgt dat er genoeg voorraad aanwezig is in de kantine. Daarnaast is hij ook secretaris.

Als laatste hebben we Koningin Maran, die er voor zorgt dat de kantine fris en fruitig blijft. Maran is namelijk verantwoordelijk voor schoonmaakroosters en schoonmaakspullen. Als een geboren leider zorgt zij als voorzitter ervoor dat de commissie haar weg weet te vinden in en om het nieuwe kubieke theehuisje!