Feestcommissie

De Feestcie, ook wel bekend als de feestcommissie, is by far de gezelligste commissie van de Parabool. Niet alleen binnen de commissie, maar ook samen met de rest van de vereniging staat gezelligheid centraal. In dit stukje kun je meer lezen over wie er allemaal in de feestcie zit en wat voor taken we hebben als commissie zijnde. Al met al bestaat de Feestcie uit 7 leden, ieder met een eigen functie.

Nou bij deze een introductie; om te beginnen een stukje over de voorzitter van deze prachtige en zeer competente commissie. Te weten Tyrone Feenstra aka Feestra! Deze rol zit deze man als gegoten, want als er een iemand wel van een drankje, shotje, patatje of Chinees houdt, dan is het Tyrone wel! Onder zijn bezielende leiding is het een jaar geworden als nooit tevoren. Dat heeft iedereen mogen weten! Vol overgave stortte hij zich op de borrels. Hij was er altijd als eerste en ging pas weg als laatste. Kortom, een voorbeeld voor vele! Dus mocht je graag een van zijn memorabele verhalen willen horen, spreek hem gerust eens aan op een training, hij vertelt je er graag wat over.

Na het organiseren van de EBF Conference heeft ze besloten om voor een échte uitdaging te gaan: Penningmeester bij de Feestcie. De meid achter de financiën is namelijk Lyanca. Naast de cijfertjes kan ze erg goed borrels en feestjes organiseren en vooral uitvoeren! Ook is Lyanca een ontzettende aanwinst voor de Feestcie met haar gezelligheid en vrolijkheid.

Of ze nou in Groningen, Dronten of Suriname is, Lysette heeft altijd hart voor de Feestcie en zorgt voor de leukste en creatiefste stukjes voor op Social Media en in de apps. Dankzij onze blonde krullenbol met haar aanstekelijke lach is elk feestje een succes!

De volgende is de spontane en altijd goedlachse Jorien. Deze manager in spe zorgt voor geslaagde vergaderingen en borrels. Door haar enthousiasme en lieve karakter is ze een cruciaal deel van de Feestcie. Zelfs zo cruciaal dat ook zij haar stage in het buitenland achter zich heeft gelaten om de Feestcie weer te versterken, Corona was er niks bij. Met een drankje in de hand en altijd zin in een dansje is het bij haar altijd tijd voor een feestje!

De man van sfeer, de man van de drankjes, de man van de knipoog en de man van de lach. Sibo is nog een commissielid, waarmee ik jullie verblijden mag. Deze man heeft al de halve wereld gezien, daarom kan hij ook feestjes bouwen als de beste. Zijn befaamde uitspraak is dan ook ‘escaleren kan je leren’ en dat past natuurlijk perfect bij de Feestcie!

Verder is er nog onze vedette, Vincent. Na een half jaar in Nieuw-Zeeland te hebben gewoond miste deze jongen zijn tijd in de Feestcie zo erg dat hij besloot terug te keren. Geen feestje is compleet zonder hem en ook achter de schermen zorgt deze techneut dat alles altijd goed op orde is.

Het nieuwste lid van de feestcie kan natuurlijk niet gemist worden, Amarins!! Na een telefoontje van een onbekend nummer (Sibo), want ja wie slaat dat nummer wel op, was ze binnen enkele minuten overgehaald om het zooitje ongeregeld wat zichzelf de feestcie noemt te versterken. Met haar Dizkartes achtergrond en feest ervaringen was ze direct klaar om de borrels van de Parabool nog mooier te maken. Breng haar een drankje, geef d’r een knipoog en ze vertelt je graag meer.

Als feestcommissie ben je verantwoordelijk voor een aantal dingen. Allereerst is het openingsfeest aan ’t begin van het jaar. Traditiegetrouw worden leden, nieuw en oud, ingedeeld in groepjes om samen wat te eten en een leuke activiteit te doen. Hierna ga je met z’n allen naar onze stamkroeg, de Jut & Jul, voor een geweldig feest. Verder organiseer je met je commissie iedere maand een borrel. Meestal is er een thema of activiteit gekoppeld hieraan. Verder ben je verantwoordelijk voor het kerstdiner/gala. Als commissie werk je hier samen met een restaurant in Groningen voor een onvergetelijk kerstdiner en gala, zoals wij afgelopen jaar bij The Blokes hebben gedaan. Je zorgt onder andere voor de aankleding, het menu, en natuurlijk een ongelooflijke knalfuif! Als laatste kiest de Feestcie er meestal voor om nog een extra activiteit te organiseren, zoals een biercantus of pubquiz.

No Replies to "Feestcommissie"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.